Clipper 1200

Clipper 1200 är en robotgräsklippare som såldes mellan 2014-2017 på Rusta. Eftersom klipparen är ganska stor passar den bäst i större trädgårdar med få hinder. Clipper 1200 är en stabil klippare och använder ett rakbladssystem som än idag ger bland de bästa klippresultaten på marknaden.
Robotgarden har haft servicen för Clipper 1200 sedan starten och vi fortsätter att ta in reservdelar till denna populära maskin trots att den slutat tillverkas.

 

Fördelar:
Stabil
Enkel

Fint klippresultat

Klättrar bra

Nackdelar:
Elektroderna måste rengöras ofta

Begränsade funktioner

Kan fastna vid hinder i låga temperaturer

De nackdelar klipparen hade när den lanserades har vi åtgärdat genom

att tillverka tillbehör till klipparen, dessa finns att köpa bland övriga reservdelar. Clipper 1200 kunde få problem i backiga trädgårdar vid våta förhållanden. Därför tog vi fram ett bakhjul med större dubbar, så att klipparen fick bättre grepp.

 

För att minimera underhållet av laddningselektroderna på klipparen har vi konstruerat en räfflad laddplatta som sätts över den gamla. Detta gör att varje gång Clipper 1200 går in för att ladda så drar de räfflade plattorna av smuts från klipparens elektroder så att klipparen får bättre kontakt med laddblecken.

Har du en Clipper 1200 som du behöver hjälp med är det bara att höra av sig till oss. Antingen på vår email info@robotgarden.se eller på vår helpline (0)723092989. Om du behöver beställa reservdelar kan du göra det genom vår webshop eller kontakta oss.

KONTAKT

Robotgarden AB,
Verkstadsgatan 8 

57341 Tranås.
Tel:
(0)723092989
Email: info@robotgarden.se

  • Black Instagram Ikon
  • Black Facebook Ikon
  • Black YouTube Ikon